Καλωσόρισμα

Σας υποδεχόμαστε στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του Εθνικού Ωδείου που δημιουργήθηκε με στόχο την καλύτερη δυνατή επικοινωνία όσων ενδιαφέρονται ή και ασχολούνται με τη μουσική με οποιονδήποτε τρόπο.

Πιστεύουμε και υπηρετούμε την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης μουσικής παιδείας που στοχεύει στην καλυτέρευση του ανθρώπου, εμφυτεύοντας τις αξίες μιας τέχνης που δεν σταματά ποτέ αλλά συνεχίζει να καλλιεργεί, να πλουτίζει και να γαληνεύει την ψυχή μας.

Το Εθνικό Ωδείο συμμετέχει δυναμικά στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας και συνεργάζεται με πολυάριθμους φορείς στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, ανοίγοντας μουσικούς δρόμους που προάγουν το πολιτισμό μας και φέρνουν κοντά τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, ιδεολογίας και εθνικότητας. Παρέχουμε επί πολλά χρόνια με εμπειρία και γνώση, ποιοτικές και σύγχρονες σπουδές εστιάζοντας στη ενεργό συμμετοχή των σπουδαστών, αποφοίτων και καθηγητών μας, απλώνοντας τη δράση μας διαμέσου των παραρτημάτων μας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Στην ιστοσελίδα αυτή του Εθνικού Ωδείου μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλα μας τα τμήματα, για τα προγράμματα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και επιμόρφωσης που προσφέρει το Ωδείο, τις δυνατότητες συμμετοχής σε εργαστήρια, σεμινάρια, μουσικά και χορωδιακά σύνολα, για τη δράση των Συλλόγων και παραρτημάτων του κ.ά. Ακόμη μπορείτε να ενημερωθείτε για εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα που οργανώνει ή συμμετέχει το Εθνικό Ωδείο, που έγιναν ή θα γίνουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις καθώς και για άλλα μουσικά νέα.

Καλή μουσική πληροφόρηση και επικοινωνία,

Χαρά Καλομοίρη

Γενική Διευθύντρια Εθνικού Ωδείου