Τμήματα Σπουδών

Τμήματα Σπουδών


Το Εθνικό Ωδείο προσφέρει ευκαιρίες μουσικής μάθησης σε όλες τις ηλικίες, από βρέφη τριών μηνών έως υπερήλικες . Επίσης παρέχει ειδική επιμόρφωση και μεταπτυχιακή εκπαίδευση καθώς και δραστηριότητες που ξεφεύγουν από το καθιερωμένο πλαίσιο σχολικής μουσικής εκπαίδευσης.

Συνεχίζει με συνέπεια το παιδαγωγικό και πολιτιστικό έργο που του κληροδότησε ο ιδρυτής του, Μανώλης Καλομοίρης, ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα μουσικής σπουδής-καλλιέργειας, ενώ δίνει έμφαση στην ελληνική μουσική παράδοση.

Κλασική Μουσική

Με ένα διδακτικό προσωπικό υψηλών προδιαγραφών, προσφέρουμε όλα τα ειδικά και υποχρεωτικά μαθήματα της ενόργανης και φωνητικής μουσικής καθώς και των Ανώτερων Θεωρητικών.

Μάθε περισσότερα »

Σύγχρονη Μουσική

Με έμφαση στη σύγχρονη φωνητική αλλά και σε όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής, εκπαιδεύουμε τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον μελλοντικό επαγγελματία μουσικό.

Μάθε περισσότερα »

Βυζαντινή Μουσική

Με σεβασμό στη μακρά ιστορική μας μουσική παράδοση, έχουμε δημιουργήσει μία κορυφαία σχολή για την εκμάθηση της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μας μουσικής.

Μάθε περισσότερα »

Μεταπτυχιακά Τμήματα

Κοντά σε διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες οι απόφοιτοι τελειοποιούνται και προετοιμάζονται για διεθνείς διαγωνισμούς, συναυλίες και την εν γένει καλλιτεχνική τους δραστηριότητα.

Μάθε περισσότερα »

Προσχολικά Τμήματα

Οι λιλιπούτιοι σπουδαστές εισάγονται στον μαγικό κόσμο της μουσικής με πρωτότυπες μεθόδους από καθηγητές ειδικευμένους στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία.

Μάθε περισσότερα »

Τμήματα Επιλογής

Με προσήλωση στις ιδιαίτερες κλίσεις και ανάγκες των σπουδαστών μας, προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα ελεύθερων μαθημάτων όπως μουσικά σύνολα, χορωδίες, μουσικό θέατρο κ.α.

Μάθε περισσότερα »